הרדמות אצבעות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/07/2016 | 07:35 | מאת: Japanika

מחודש מרץ השנה החלתי לסבול מהתופעה הנ' ל נבדקתי בצילום גב תחתון והכל בסדר היה לי חוסר ויטמין b12 החלתי ליטול מידי יום תוסף מזון ,היה שינוי בקטנה עדיין נרדמות האצבעות,,סכרת וכולסטרול תודה לאל אין לי ,ממה אני סובלת ומה עושים?

10/07/2016 | 09:16 | מאת: ד"ר רוית רייטר

התסמינים יכולים להיות מוסברים בגלל חסר ויטאמין B12, אבל, עדיין יש צורך לשלול אבחנות אחרות, למשל, נוירולוגיות, לכן יש צורך לפנות אל רופא נוירולוג, לבדוק את בלוטת התריס ומעקב אצל רופא המשפחה לגבי החלטה על בדיקות נוספות אחרות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)