הרעלה ללא איבחון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/07/2016 | 16:47 | מאת: מאור

שלום רב חודש ינואר בהיותי תלמיד באוניברסיטת חיפה החלו תופעות גופניות שהייתי מגדירם כמסכת יסורים עוויתות אובדן חוש טעם וריח טעם מתכתי בפה ירידה של 14 קג ירידה בקוגניציה ועוד לאחר חודשים התחלתי להבין שמדובר בהרעלה כנראה מכוונת שניגרמה לי על ידי גורמים מסוימים בחוג למזרח למיזרח תיכון באוניברסיטת חיפה קיבלתי חיזוק לכך מרופא תעסוקתי ששמע את תלונותיי הייתי מספר פעמים במיון רמבם אבל לא התייחסו לתלונותי בגלל שבדיקות הדם הבסיסיות היו תקינות בצעתי ביוזמתי בדיקות למתכות כבדות כאשר ארסן יצא 48 אבל צריך לזכור שכנראה היה פינוי מהגוף עד מועד הבדיקה כרגע סובל מפגיעה בתחושות ומיחושי ראש מייסרים לדעתי יש כניסה של טוקסינים ארסן או רעלן אחר ש חשפתי אליו למוח האם מרכז רפואי רמבם יכול לסייע להגיע לאבחנה והאם יש יכולת לעשות detox לטוקסינים שחדרו למוח דרך מחסום דם מוח לצערי נתקלתי במיון רמבם ביהירות על גבול העוינות כאשר הצגתי את מסכת תלונותי מה עושים .?

05/07/2016 | 07:45 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום מאור בבית חולים רמב"ם קיים מרכז מידע והרעלות, לכן, הייתי ממליצה שתיצור קשר עם אחד הרופאים על מנת לקבל מענה על שאלותיך. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)