שאלהה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/06/2016 | 15:48 | מאת: עינב

שלום יש לי שאלה שבוע הבא יש לי ניתוח הייתי בטרום ניתוח לפני שבועיים עכשיו אני לא מרגישה טוב חסר לי אשלגן האם אני יכולה ללכת לבית החולים לקבל טיפול ?תודה

15/06/2016 | 18:58 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום עינב חשוב מאד לתקן את רמת האשלגן לפני שעוברים ניתוח. השאלה היא עד כמה נמוך האשלגן מאחר וניתן לקבל גם טיפול דרך הפה ולאו דווקא דרך הווריד. מלבד תיקון האשלגן, חשוב גם לברר מדוע הוא נמוך. מאחר ואינך חשה בטוב מומלץ שתפני אל חדר המיון, שם יוחלט לגבי אופן הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)