חבלת ראש כתוצאה מתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/06/2016 | 19:52 | מאת: נתי אליאס

היי,לפני כשבועיים נפגעתי בתאונת דרכים שנסעתי עם האופניים בצד הכביש,הפגיעות היו שברים בסינוסים,שבר פרונטאלי מעל ארובת העין.ושבר במרכז הגולגולת,עוד ישנם חבלות בגוף כמו שבר בעצם הירך (כתבו שבר בgt) והמטומה רצינית בעין שמאל כנ''ל המטומה בקרקפת מאחורי הראש שבחלקה עדיין כואבת (האם זה מרמז שאני אמור להיבדק שוב?)שאלתי היא כזו,אני סובל מסחרחורות איומות הן מתי כשאני קם או נישכב במיטה או כאשר אני מסתובב עם הקביים ומנסה להביט,רציתי לדעת מהו זמן ההחלמה מהסחרחורות.והאם יש צורך לשיקום בבית לוינשטין לאחר תקופה זו? אודה לתשובה ושיהיה חג שמח

13/06/2016 | 08:09 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום נתי נשמע ממה שתיארת שסבלת מחבלות רציניות ואני די בטוחה שהסחרחורות נובעות כתוצאה מחבלת הראש, עדיין כדאי מאד לפנות אל חדר המיון ולהיבדק על ידי רופא נוירולוג וגם על ידי רופא נוירוכירורג. זמן ההחלמה הוא אינדיבידואלי והוא תלוי במצב התפקודי הבסיסי של המטופל, מחלות רקע וגורמים שונים אחרים. חג שמח, ובהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)