בדיקה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/06/2016 | 21:46 | מאת: עדי

לפני חודשיים הופניתי ע"י רופא משפחה לנוירולוג.. בגלל שמרגישה נימול באצבעות, חולשה כללית אבל במיוחד בידיים (בדיקות דם תקינות). טרם הלכתי והסימפטומים לא חלפו. שבוע שעבר הלכתי לרופא עיניים כי פזילה מלידה שהיתה לא מורגשת עד עכשיו החמירה מאוד מאוד ואנשים כבר מעירים לי... רופא העיניים שלח גם למומחה פזילה וגם לנוירולוג... האם באמת מחשיד לבעיה נוירולוגית למרות שזו פזילה מולדת? יש קשר לחולשה בידיים?

13/06/2016 | 08:16 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום עדי מאד חשוב שתיבדקי על ידי רופא נוירולוג כיוון שהוא יחליט האם יש צורך בביצוע בדיקות שונות כגון CT מוח, MRI מוח ואף ניקור מותני חשוב לציין בפני הנוירולוג שבדיקות הדם תקינות ורופא עיניים לא מצא סיבה להחמרה בפזילה כיוון שזה יכול לתת לרופא כיוון לגבי המשך הבירור בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)