שילוב של אספירין ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/06/2016 | 02:21 | מאת: יוני

שלום בן 40, נוטל אספירין במינון מניעתי (75 מ"ג) 1. האם יש בעיה עם שום באופן כללי (אכילת שיני שום, שום בתבשילים)? וכן ספציפית בכמוסות שום (לא יודע בדיוק לגבי הריכוז) שנוטלים בגלל הייתרונות הבריאותיים שבזה. 2. כורכום/כורכומין בכמוסות 3. מרווה סינית (Salvia) תודה רבה

04/06/2016 | 13:21 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יוני שום וכורכום אכן יכולים להפחית את השפעת האספירין, אינני יודעת לגבי מרווה סינית, לכן, אני ממליצה לכך להפנות את שאלותייך אל דיאטנית מאחר והיא בקיאה יותר ממני בכל הנוגע לתוספות מזון כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)