כאבי בטן חוזרים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/05/2016 | 06:53 | מאת: חן

שלום, לפני שבוע ב20.5 אושפזתי בעקבות הקאות, שלשולים וכתוצאה מכך התייבשות. לאחר שכל הבדיקות היו תקינות כולל תרביות נאמר לי שכנראה היה מדובר בוירוס או הרעלת מזון. אתמול בערב שוב הופיעו כאבי בטן ושלשול מימי. כ-3 שעות לפני הכאבים אכלתי יוגורט. עם זאת בימים האחרונים אכלתי דברי חלב (לאחר 3 ימי מנוחה לקיבה) ולא קרה כלום.. בחמישי הקרוב אני טסה לחול ורציתי לדעת מה ניתן לעשות במקרה שתוקפים אותי כאבים? האם ייתכן שזמן הריפוי לקיבה אורך למעלה משבוע? אשמח לדעת מה לקחת איתי לטיול, כדורי אדויל או תה מסוים...

29/05/2016 | 18:21 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום חן עדיף ליטול אופתלגין (וגם, לא להגזים) ולא אדביל מכיוון שכדורים כגון אדביל או נורופן (מאותה משפחה) יכולים לגרום לגירויים במערכת העיכול ואף לכיבים. במידה ותמשיכי לסבול מכאבי בטן ושילשולים מומלץ להיוועץ עם מומחה גסטרואנטרולוג לצורך המשך בירור רלבנטי כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)