טיפות עיניים ZYLET תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/05/2016 | 12:35 | מאת: נטלי

שלום, האם טיפות עיניים ZYLET יכולות לגרום לתחושה של קושי לנשום? אני בת 27,בריאה, למעט דופק מהיר ולחץ דם גבוה לפעמים (עשיתי בדיקות אקו לב במאמץ ובדיקות מעבדה והכל תקין מבחינת הקרדיולוג). מזה כשבועיים סובלת מדלקת בעין ימין. רופא המשפחה נתן לי טיפות עיניים MAXITROL שלוש פעמים ביום למשך חמישה ימים ולא הייתה הטבה. לאחר מכן רופא עיניים נתן לי טיפות ZYLET. שמתי טיפה אחת אתמול בלילה, טיפה אחת היום בבוקר ומהבוקר אני מרגישה תחושה כללית לא טובה ומעט קושי להכניס אוויר. האם יכול להיות שזה מטיפות ה ZYLET? האם הן גורמות ללחץ דם גבוה,דופק מהיר ותחושת קושי לנשום?

11/05/2016 | 19:14 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום נטלי האמת היא שאינני מתמצאת כל כך בנוגע לטיפול בטיפות עיניים, אך חיפשתי בשבילך קצת מידע על כך ומצאתי כי שני סוגי טיפות העיניים מכילים סטרואידים (כשידוע כי סטרואידים יכולים לגרום לעליה בלחצי הדם) כשבנוגע לטיפות העיניים, zylet יכולה להיגרם תגובה אלרגית שבאה לידי ביטוי על ידי קוצר נשימה וכאבים בחזה, כך שהייתי מציעה שתפסיקי להשתמש בהן ותפני אל רופא העיניים לצורך שינוי טיפול תרופתי בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)