זרע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/05/2016 | 16:03 | מאת: רון

שלום רב ברצוני לדעת האם זוג הזרע שנפלט (מימי, צמיגי שקוף וכו) מצביע על איכות הזרע או שאין קשר בין הדברים? אני בן 23 נוטל פרופסיה ולפעמים הזרע יוצא שקוף.. האם יש קשר גם בין מספר אוננות או קיום יחסי מין ביום לבין סוג הזרע שנפלט. תודה

09/05/2016 | 06:59 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום רון לתרופה פרוספיה שאתה נוטל אכן ישנן מס' תופעות לוואי שכוללות ביניהן- פגיעה באיכות הזרע ואף בתפקוד המיני כשמלבד כך ישנן תופעות לוואי שגם חשוב לשים לב אליהן והן שהתרופה הזו מעלה את השכיחות לסרטן ערמונית, יכולה לגרום לרגישות שד ואף ייתכן שהיא מעלה את הסיכון ללקות בסרטן שד אצל גברים כדאי גם להיוועץ עם רופא אורולוג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)