אשלגן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/04/2016 | 20:56 | מאת: דנה

ידוע על הפוקלמיה של 2.4 כל שבוע אשפוז בגלל הקאות ושלשולים 7 פעמים ביום השתחררתי לפני שבועיים מאז אני פשוט לא לוקחת כדורי אשלגן הפסקתי . פשוט נמאס לי מכל המצב הזה .החלטתי לא לקבל טיפול אשפוז האחרון היה אירוע של SVT תודה .

30/04/2016 | 17:29 | מאת: ד"ר רוית רייטר

הי דנה מאחר ואת נוטה לפתח היפוקלמיות קשות בעקבות הקאות ושילשולים, אני מקווה שעברת בירור בנידון. כמובן שאת צריכה להמשיך לקחת תוספי אשלגן כל עוד ישנה היפוקלמיה. אני מבינה שאת מיואשת ונמאס לך להתאשפז והכל מובן, אך עדיין, את צריכה להבין שכל עוד את סובלת מהיפוקלמיה את מסכנת את עצמך (את בעצמך ציינת שבאשפוז האחרון אובחנת עם SVT) אני מקווה שהכל יסתדר בשבילך חג שמח

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)