דקירות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/04/2016 | 07:21 | מאת: ירדן

שלום, שלשום התחלתי להרגיש דקירות בגב עליון צד שמאל לא ייחסתי חשיבות. אתמול בצהריים יצאנו לטייל ותוך כדי טיול קצרצר התחילו לי כאבי ראש חזקים והרגשתי צורך לעצום עניים חזק כדי שקצת יוקל לי, קיצרנו את הטיול כי לא יכלתי להמשיך. הגעתי הביתה בשמונה שתיתי שני כדורי אדוויל, השינה לא היתה רצופה קמתי פעמיים מגלי חום כדי לשתות מים. קמתי סופית בחמש בבוקר בבהלה כי הרגשתי קוצר נשימה ושחם לי מאוד. כרגע אני מרגישה חום (אבל אין לי חום), כאבי ראש ודקירות קלות בחזה. דורש רופא או יחלוף? בת 27 ובריאה...

26/04/2016 | 10:01 | מאת: ירדן

רק רוצה להוסיף שעשיתי בדיקות כלליות לפמי חודש וחצי.. הכל היה תקין למעט חריגה מאוד קלה בסוכר כלפי מעלה, כולסטרול נמןך ובילירובין גבוה (אני צריכה להמשיך בירור בקשר לבילירובין). בבדיקות קודמות הכל היה תקין. האם לדעתך יש קשר בין הדברים ? צריכה לראות רופא היום בקשר לכאבי ראש והדקירות בחזה או יחלוף?

26/04/2016 | 15:00 | מאת: ד"ר רוית רייטר

הי ירדן גם אצל צעירים ובריאים לא כדאי להקל ראש בנוגע לכאבים בחזה לכן, אנא גשי אל חדר המיון על מנת שיבוצע א.ק.ג ובדיקות דם. (ישנה בדיקת דם ספציפית שלא ניתן לעשותה בקופ"ח ולכן עושים אותה רק בחדר המיון). מלבד התלונה על כאבים בחזה, הרופא בחדר המיון יחליט האם יש צורך גם בבדיקת רופא נוירולוג להערכת כאבי הראש חג שמח

26/04/2016 | 15:00 | מאת: ד"ר רוית רייטר

ראי תשובה בפנייה הבאה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)