שאיפת סיבי זכוכית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/04/2016 | 01:32 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בת השנתיים החלה להשתעל אתמול. אני חוששת לקשר בין השיעול לעובדה שאולי שאפה סיבי זכוכית בזמן שהורדתי חוט פיברגלס ישן ארוך ומתפרק בעבודה בגינה. מה עלינו לעשות? השיעול מופיע בעיקר בזמן האוכל ושכיבה. איך ניתן לבדוק מה הסיבה לשיעול? לשלול הרעלה?

25/04/2016 | 16:56 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יעל כדאי לפנות אל חדר המיון על מנת שתיבדק על ידי רופא, שם לאחר בדיקה פיזיקלית יוחלט האם יש צורך בבדיקות נוספות כגון בדיקות דם, צילום חזה כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)