תרופות להרגעה\שינה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/04/2016 | 10:26 | מאת: ......

שלום רב , במשך פחות מ- 48 שעות , לקחתי בין 30-33 בערך כדורי הרגעה. בינהם: קלונקס, בונדורמין, אסיוול , נוקטרונו. המטרה היתה להיכנס לתרדמת שינה וזה משך לעוד ועוד. מלבד שאני מרגישה מאין חוסר יציבות ועייפות , אין סימני תופעות לוואי קיצוניות. שאלתי הינה , האם הנזק יכול להיגרם בהמשך? שאשן ולא אצליח לקום? תודה רבה

17/04/2016 | 14:27 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום כמות הכדורים שנטלת הינה גבוהה, וכן יכול להיגרם נזק, בעיקר למערכת הנשימה והלב, לכן אנא גשי אל חדר המיון, שם יילקחו בדיקות דם, יבוצע א.ק.ג, וימדדו לחצי דם, דופק וסטורציה. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)