חום 4 ימים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/04/2016 | 01:35 | מאת: נטלי

היי יש לי חום גבוה מיום שלישי ושיעול יבש כל הזמן החום הגיע בשיא ל39.6 וגם כשאני לוקחת כדורים להוריד הוא לא יורד לגמרי.. אתמול הייתי בביקור רופא, והרופא אבחן דלקת בגרון ובאוזן ונתן לי אנטיביוטיקה כבר לקחתי 4 כדורים מהאנטיביוטיקה (מאתמול) ואני כל היום על אקמול/ אדוויל להורדת החום כרגע אני עם 39 ואני כבר לא יודעת מה לעשות כדאי ללכת למיון או לחכות עד יום ראשון לרופא משפחה

17/04/2016 | 14:25 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום נטלי מאחר ואת עדיין עם חום גבוה למרות טיפול אנטיביוטי כן הייתי ממליצה שתגשי אל חדר המיון כדי לבצע בדיקות דם, צילום חזה ולהיבדק על ידי רופא א.א.ג. יתכן כי מדובר בזיהום ויראלי, כשהחום יכול להימשך אף עד 10 ימים, אך עדיין, אם את לא חשה בטוב, כדאי להשלים את הבדיקות שציינתי בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)