בעיה בעין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/03/2016 | 16:46 | מאת: בלי שם

שלום. מזה כשנה ומשהו אני סובל מבעיה בעיניים. לא משהו חמור פשוט תחושת אי נוחות שבה עין שמאל יותר סגורה ועייפה מעין ימין. אני חושב שזה נראה חיצונית במיוחד כשאני מחוסר שינה אבל גם במצב רגיל. זה מפריע לי מבחינה אסתטית ורציתי לדעת מה כדאי לשלול והאם יש מקום לבדיקות דם כי יש חשש למחסור במשהו ויטמין כלשהו.

29/03/2016 | 06:38 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום נראה לי שמומלץ להיבדק אצל רופא נוירולוג על מנת לשלול מחלה בשם מיאסתניה גראביס, לבצע בדיקות דם מקיפות, כולל תפקודי תריב וכן להיבדק על ידי רופא עיניים. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)