חתך עמוק באגודל יד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/01/2016 | 10:28 | מאת: אלעד

לפני כחודש חתכתי את האגודל עם סכין חדה בטעות החתך נוצר באלכסון בחלק הפנימי בכף יד (הנגדי לציפורן) ממוקם בחלק העליון של האגודל בדיוק על ה'חיבור' העליון הדימום עצר הנפיחות עברה אפילו החתך כבר נסגר עם צלקת לא מורגשת אבל כעת אני עדיין מרגיש כאב וחוסר יכולת לכופך את החלק העליון פנימה לדוגמא אגרוף בכיפוף כלפי חוץ אין בעיה (גמישות יתר) עד גבול מסויים ואז מתעורר הכאב בנקודת החיבור הפנימית אם אני מכופף אותה פנימה בעזרת האצבעות האחרות אין שום בעיה זה כאילו נקרע שם איזה שהוא 'כבל' האחראי לתנועה זו השאלה שלי היא אם פשוט להמתין שיחלים או יש צורך בפעולה כלשהי תודה

25/01/2016 | 11:03 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום אלעד כדאי לפנות אל רופא אורתופד לצורך בדיקה. במידה ולא ניתן לעשות זאת דרך קופ"ח, תפנה אל חדר המיון בהצלחה

25/01/2016 | 11:40 | מאת: אלעד

רציתי לדעת באופן כללי ולא תולה בך אחריות כלשהי אך פשוט מבקש מידע אם תוכלי אשמח תודה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)