חולשה, בחילה ותחושת טרום עילפון פתאומית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/01/2016 | 11:24 | מאת: לי

היי, אתמול, במהלך שיעור שחייה (שיעור שני שהצריך בעיקר ריכוז בתנועות ולא מאמץ גופני) נתקפתי חולשה קיצונית ותחושת טרום עילפון, שמאוחר יותר הצטרפה אליהן תחושת בחילה. לאחר שעה וחצי ואכילה הרגשתי שיפור קל ונרדמתי. היום מרגישה הרבה יותר טוב, אבל עדיין לא בשיאי. תחושה של ראש כבד מעט וחולשה (כמובן לא קיצונית כמו אתמול ולא על סף עילפון). לא שוללת שהתחושות היום נובעות גם מהפחד ממה שקרה אתמול. האם מצריך פנייה לרופא? אציין שאני בחופשת לידה ולכן עייפה וכי בדיקות לפני חודש (ויטמיני... בדיקות שיגרתיות) תקינות. תודה רבה.

19/01/2016 | 13:04 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום לי ממה שתיארת, לא נשמע כי ישנה סיבה לדאגה, אך כן הייתי ממליצה שתפני אל רופא המשפחה על מנת שתבוצע בדיקה גופנית יסודית, כולל של הלב והריאות וגם כדאי שיבוצע א.ק.ג. מלבד זאת, רופא המשפחה כבר יחליט האם יש צורך בבדיקות דם ובדיקות נוספות אחרות. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)