הזעת יתר בשינה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/01/2016 | 18:36 | מאת: יניב

שלום, לאחרונה אני מתעורר כל לילה מירוב שהזעתי המון ויש להוסיף שלא חם לי. אתמול בלילה זה היה השיא, התעוררתי 3 פעמים (כל שעתיים) ספוג בזיעה, ניתן לציין שבשבועיים האחרונים הייתי חולה מספר פעמים (כאבי בטן, בחילות הקאות וחום) אך עכשיו אני בריא ועדיין סובל מכך. אשמח ליעוץ ותודה מראש :-)

17/01/2016 | 11:05 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום יניב הייתי ממליצה שתפנה אל רופא המשפחה לצורך בדיקות דם כלליות, רחבות, כולל תפקודי תריס ובדיקה גופנית יסודית. יש לשאול את רופא המשפחה האם יש צורך בבדיקות מקיפות יותר מאחר והזעה מרובה יכולה להיות ביטוי של מחלה זיהומית, דלקתית, ואף ממאירות. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)