ריסוס k2000

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/01/2016 | 05:55 | מאת: סנדי בוטבול

אתמול ב20:00 היו יתושים בבית.ריססתי מספר לחיצות של התרסיס על משקופי הדלתות של הילדים מבחוץ. החלונות של החדרים היו סגורים. לפני כשעה (4:45 בבוקר) , הקטן שלי בן 6 חודשים בכה וראיתי שהוא הקיא. לאחר מכן הוא הוא גם שילשל ( אבל הוא עדיין קצת חולה בווירוס שלשולים e-coli). הוא רגוע ונרדם אצלנו במיטה.. האם אני צריכה לדאוג או לקחת אותו בבוקר לרופא?

15/01/2016 | 19:47 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום סנדי במידה והוא עדיין אינו חש בטוב כדאי לפנות אל הרופא המטפל כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)