התקפת רעידות וקור בגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/01/2016 | 19:21 | מאת: ziva

ערב טוב בעלי בן 44 ומאתמול יש לו התקפות של רעידות וקור אך ללא חום הוא ביקר אצל הרופא והוא אמר שזה שפעת יש לשכב ולנוח, עד רגע זה אין הקלה הוא שותה כדורים אופטלגין וכל כמה שעות סובל מרעידות בגוף וטוען שקר לו מאוד , אבקש את עזרתכם מה עליי לעשות האם זה נורמאלי ? או שצריך לקחת אותו למיון ? יש לו לחץ בחזה כשהוא מקבל התקפת רעידות אודה לכם על תגובתכם המהירה זיוה.

15/01/2016 | 19:46 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום זיוה ממה שאת מתארת אכן נשמע כי מדובר במחלה ויראלית, אך מאחר וכתבת כי ישנה גם כאבים בחזה, כן הייתי מציעה שתפנו אל חדר המיון על מנת לבצע א.ק.ג ובדיקות דם רלבנטיות. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)