שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/11/2015 | 02:37 | מאת: זוהר

שלום אתמול קיבלתי מכה מברזל בראש נפתח לי הראש 2 סמ הרופא הדביק לי תמקום שאלתי האים ישאר לי סימן בקרקפת האים יהיה לי צלקת בראש האים במקום ההדבקה שהרופא הדביק יגדל שיער תוך כמה זמן תודה לתשובות

17/11/2015 | 07:52 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום זוהר יתכן כי תישאר צלקת קטנטנה. במקרה שלך, מלבד הדבקת הפצע, יש צורך גם במתן זריקת טטאנוס, במידה ולא קיבלת בחמש שנים האחרונות מכיוון שנפצעת מברזל, לכן במידה ולא קיבלת זריקה, הייתי ממליצה שתחזור אל אותו רופא ותשאל בנוגע לכך. כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)