שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

03/11/2015 | 15:00 | מאת: רנין

בבדיקות דם שעברתי אשלגן 2.2 המגלובין 9 לויקוציטוזיס 16000 אלבומין 3 האם הבדיקות תקינות ?לציין שאני סובלת משלשולים והקאות

03/11/2015 | 15:48 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום רנין מאחר ואת סובלת משילשולים והקאות, תוצאות המעבדה שהזכרת אכן יכולות להתאים, מכיוון שבמצבים כאלה נגרמת ירידת אשלגן בגוף ובאופן תגובתי, מערכת החיסון מגיבה על ידי עליה בספירת הדם הלבנה. בנוגע לרמת ההמוגלובין שלך- לא ציינת בת כמה את, האם את סובלת באופן כרוני מאנמיה? נשים לרוב סובלות מחסר ברזל (בעקבות ווסת מוגברת) ולכןנוצרת אנמיה. מאחר ואין לי מידע נוסף, קשה לדעת מדוע רמת ההמוגלובין שלך נמוכה. מאד מומלץ לחזור על בדיקות המעבדה, ולברר יותר מדוע את סובלת מאנמיה, כגון לבדוק בקופת חולים, תפקודי תריס, רמות ברזל, חומצה פולית וויטאמין B12. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)