מה קורה לאמא

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/10/2015 | 13:25 | מאת: בלה דהן

חום גבוההבלבול וחוסר התמצאות התנתקות מהמציאות וחזרה. ללא ידיעה מה הגורם. חוסר סידן בבדיקות וסימני התייבשות. מעבר לכך חלום חזה תקין. סיטי ראש תקין כבר שלושה ימים עם אנטיביוטיקה ללא שיפור

30/10/2015 | 18:27 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום בלה בילבול אצל קשישים יכול לנבוע ממחלת חום, התייבשות וכמובן הפרעה אלקטרוליטרית כגון הפרעה באלקטרוליטים כגון שינויים ברמת הסידן. מלבד חום ובילבול לא ציינת האם היו תסמינים אחרים. במידה ואמך אינה מגיבה לטיפול אנטיביוטי, אולי כדאי להיוועץ עם רופא נוירולוג האם יש צורך בניקור מותני על מנת לשלול מעורבות זיהומית של מערכת העצבים המרכזית. בהצלחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)