בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/08/2015 | 21:36 | מאת: איה

שלום דר כתבתי לך בעבר ועזרת לי בהכוונתך, כעת כותבת שוב בהמשך לאותו המצב. מזה מספר חודשים שאני סובלת מדיי פעם מתחושת חולי כמו תחושה של שפעת ללא חום שחולפת לאחר מספר דקות. לפני חודשיים נתקפתי שוב בתחושה זו אך שהתלוו אליה סחרחורת, תשישות, חולשה כללית ראיה מעורפלת וגרד באוזן. נפלתי למשכב וכעבור מספר ימים התפתחו לי דלקות אוזן חיצונית אשר הספיקו לחלוף עד כה בעזרת אנטיביוטיקה. היום חודשיים מאז המקרה אני חלשה ותשושה כל הזמן, עדיין יש כאב עמום מסביב לאוזניים והראש. מרגישה כמו שיש לי שפעת אך החום נע בין 35.4-36.5, לרוב ללא כאבי שרירים. פשוט תחושה של חול בגרון, גרד ויובש באוזניים וחולשה כללית מלווה בדיזינס ובחילה סינוור ראיה כמו בדיוק כמו שמרגישים כשיש חום. הדופק תמיד גבוה (100). נעשתה ספירת דם, ברזל נמצא נמוך (19) והתחלתי ליטול תוסף. התגלתה מחלת הנשיקה בעבר הרחוק. רופא אאג אומר שהאוזניים נרפאו. בבקשה תתן לי הכוונה כי אני חסרת אונים, לא מסוגלת לקום מהמיטה כי זה מרגיש שיש לי 40 מעלות חום ואני מרכישה מעולפת בעמידה. אודה לעזרתך!

20/08/2015 | 08:09 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

רוב הסיכויים - וירוס, והמחלה תחלוף תוך בערך שבוע-שבועיים. המחלה הרצנטית מסבכת קצת את התמונה אבל לא פוסלת לגמרי מחלה ויראלית הפעם. אין לי כיוון יותר מדויק, אז הייתי הולך לרופא המטפל במידה ואין שיפור / יש החמרה. לשתות בינתיים מספיק מים.

22/08/2015 | 15:34 | מאת: איה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)