כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/08/2015 | 21:49 | מאת: יניב

שלום, כבר תקופה ארוכה שאני חש כאבים בברך שמאל באמצע שינה (ומתעורר מהם) או כשאני יושב ישיבה מרובה כשהרגל שמאל בזווית של 90 מעלות (בזמן נהיגה למשל) בנוסף הכאבים גם בירך (כשאני יושב). הכאב היינו כאב כרוני בא וחולף לתקופות מסוימות. אשמח אם מישו יכוון אותי למה זה או מה אני צריך לקחת/לעשות בנידון. תודה רבה ואני ממש מעריך את העבודה שאתם עושים :-)

18/08/2015 | 13:11 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

ללא מדע נוסף, נשמע לי שאתה סובל מתסמונת מסוימת שנקראת patellofemoral. הטיפול שמרני, וכולל פיזיותרפיה ותרופות נגד דלקת. כדאי להתייעץ עם אורתופד. ותודה על הערכה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)