RE: כאב ראש חדש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2015 | 23:34 | מאת: אנה קפלון

היי שוב! אתה לא עונה כמה ימים:( הפסיקו הכאבי ראש והחום, אבל אחרי שאני אוכלת אני מרגישה כאב בבטן סוג של צריבות מוזרה ): אשמח אם תענה ליי

11/08/2015 | 06:59 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

נשמע לי די סביר שהיה לך וירוס - שלשולים, כאב ראש, חום. טוב שכבר מרגישה יותר טוב. כאב הבטן לאחר אוכל - אולי נשארת עם קצת צרבת (פשוט תרגמתי "צריבה" למילה יותר רפואית...). ניתן לנסות מלוקס, ולא לאכול אוכל חריף או בכלל שעתיים לפני השינה, לצרוך פחות קפה, אלכוהול, ונגד כאבים (כמו איבופן / נורופן). במידה ונמשך מספר ימים, כדאי להתייעץ עם רופא מטפל.

12/08/2015 | 00:37 | מאת: אנה קפלון

12/08/2015 | 00:40 | מאת: אנה קפלון

תודה רבה לך!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)