הקאת דם לאחר שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/08/2015 | 17:53 | מאת: יניב

שלום, אני בחור בן עשרים, ביום חמישי האחרון שתיתי כמות גדולה של אלכוהול משהו כמו 8 כוסות וודקה רדבול והייתי על בטן ריקה יחסית הגעתי לבית די שיכור ועליתי לישון אך באמצע השינה התעוררתי והתחלתי להקיא דם. יום למחרת היה לי כאבי ראש ובטן עזים אלך זה עבר אבל עד היום (שלושה ימים אחרי) אני סובל מכאבי בטן בצד ימין למעלה לא עזים במיוחד. אשמח לחוות דעת בבקשה!

03/08/2015 | 14:21 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

כנראה גירוי או קרע באזור הוושט ו/או הקיבה. כדאי להיבדק ע"י רופא מטפל, או אם אתה מרגיש חלש או במידה של החמרה (כולל בין היתר, קוצר נשימה), להשיג טיפול רפואי באופן יותר דחוף.

20/03/2018 | 22:21 | מאת: חסוי

לפני חודשיים וחצי הקאתי דם אחרי שתייה מרובה או שזה היה ריבה מסופגנייה אני לא יודע כי אכלתי סופגנייה גם ואני לא הקאתי יותר אחרי ששתיתי אלכוהול מאז ושתיתי לא קצת אחרי היה צריך לקרות דברים ששתיתי ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)