נפילה של ילד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/06/2015 | 23:28 | מאת: קטיה

ערב טוב! הילד שלי היום נפל מהידים של על הרצפה עם הראש למטה. הוא התחיל ישר לבכות, קיבל מכה מאוד חזקה בראש, המקום מאוד התנפח לא הקי ולא הבאיבד הכרה! אחר חצי שעה שהוא נרגע חזר לשחק עם הילדים. המקום מאוד נפוח, אדום בראש בצד שמאול, הילד בן 2! אשמח מאוד לתגובה תודה רבה!

08/06/2015 | 13:29 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

לפי מה שתיארת, השגחה מספיק טוב - ונראה לי שלא יהיו בעיות. אם הנפילה היתה מגובה (כמטר וחצי או יותר), לא מתנהג כמו שצריך, מקיא, או יש דאגות אחרות, לגשת לרופא מטפל.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)