כאב ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/06/2015 | 22:32 | מאת: חן

היי מאתמול אני סובלת מכאבי ראש נוראים, שתיתי אתמול נורופן ולא עזר בכלל.. והיום הכאבים החמירו והתלוו עם צמרמורות קור/חום וסחרחורת... לפני כמה שעות שתיתי 3 כדורי אופטלגין (500מג כול אחד) זה נורא אם אשתה עוד כדור? עדין יש לי כאבים וקשה לי לישון :( בת 24

08/06/2015 | 13:24 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

אפשר ליטול עד 4 גרם ביום, אבל 1. במידה והכאב ראש חריג, כדאי להיבדק ע"י הרופא המטפל, ו 2. במידה ואת מתקרבת למינון המקסימלי, תנסי לשלב קו אחר, למשל אקמול.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)