בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

02/06/2015 | 01:57 | מאת: כריסטינה

בשבעה חודשים האחרונים הבחנתי בבלוטה רכה ללא כאבים מעל עצם הבריח, בחודשיים האחרונים התחילו כאבים בצוואר כנראה שהוא היה תפוס וקיבלתי טיפול תרופתי מאז הטיפול הופיע לי בלוטת לימפה בצוואר כואבת ורגישה , עשיתי בדיקות דם ולא מצאו כלום הרופא שלח אותי לצילום סיטי צוואר, אין לי שום תסמינים מוזרים חוץ מקצת כאבים בצוואר בגלל הבלוטה לפעמים בכתף שמאל , אני מעשנת סיגריה אלקטרונית , לא סמים ולא אלכוהול , אוכלת בריא , האם יש אפשרות שזה משהו מסרטן

02/06/2015 | 16:52 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

מאד קשה להגיד. בלוטות לימפה מופיעות מכל מיני סיבות, כולל בין היתר מחלות זיהומיות וסרטן. כדאי לעבור הדמייה והמשך בירור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)