חום אחרי נפילה על הגב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/05/2015 | 14:40 | מאת: מיה

שלום, אבא שלי כבן 60, החליק אתמול במדרגות ונפל על הגב. יש לו מכה יבשה בגב, ברגליים, באגן ובידיים. כ10 דקות ראשונות אחרי הנפילה הוא לא יכל לדבר והיה אפטי, לאחר 10 דקות התנהג כרגיל ולכן לא הלכנו למיון. היום בבוקר הוא קם עם חום ובחילות. האם זה קשור? ואם כן, לגשת למיון? תודה מראש

02/06/2015 | 16:26 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

רוב הסיכויים לא קשורים, אבל התזמון מדאיג קצת. זקוק לבדיקה - לגבי איזה מסגרת (קופ"ח / מוקד / מיון), יותר קשה להגיד לך, אבל חשוב שרופא בודק אותו בהקדם.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)