אובדן זיכרון לאחר חבלה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/05/2015 | 20:12 | מאת: אנונימי

שלום, לפני ארבעה ימים שתיתי 2 כוסות וודקה+2 צ'ייסרים של וודקה לאחר מכן הלכתי עם חברות ברגל ושם סיפרו שנפלתי על הראש בצורה ישירה' עם הפנים והבטן כלפי האבנים- על דרך סלעים (לא מדרכה),אין שום סימני נפיחות או דם. טוענים שהעיניים שלי היו אדומות (אולי כי אני מרכיבה עדשות מגע) עד עכשיו כואב לי הראש, ומרגישה מאז שלא חזרתי לעצמי. יש לציין שאיני זוכרת כשעתיים מאותו ערב, השאלה אם זה כתוצאה מהשתייה או מהנפילה? האם יש צורך ללכת למיון או לבדיקות?

25/05/2015 | 13:13 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

ללא סימני חבלה, לא ברור אם היתה חבלה. סביר להניח שלאחר שתיית אלכוהול, לא תזכרי את כל אירועי של אותו הלילה. מאידך, כדאי להיבדק ע"י רופא מטפל לצורך קבלת החלטה לגבי הדמייה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)