דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/05/2015 | 13:52 | מאת: הצילו

בבקשה תענו לי, אני בן 19 ונפגשתי עם מישהו. הייתי הצד המקבל. לאחר שגמר ייצא מהר והקונדום נשאר בפנים, הראש של הקונדום נשאר בפנים ואילו החלק האחורי של הקונדום נשאר בחוץ כך שהיה ניתן למשוך את הקונדום ולהוציא, כל הזרע נשפך על המיטה. ישר הוצאתי את הקונדום וקמתי ואני לא יודע אם חלק מהקונדום נשפך לתוכי משום שאחרי. אני בחרדות איומות, נותנים על מקרה כזה טיפול מונע? בבקשה תעזור לי אני לא יודע איך להתמודד עם זה. תודה. כמה אני בסיכון גם?

16/05/2015 | 17:21 | מאת: הצילו

כמובן שאני מדבר על HIV.

18/05/2015 | 10:36 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

נשמע לי כסיכון די נמוך, אבל כדאי להתייעץ עם אימונולוג בהקדם. במידה ואפשרי, תברר את סטטוס HIV של בן הזוג.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)