מיואש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/05/2015 | 07:53 | מאת: עוצר

ד"ר שלום רב לאורך תקופה ארוכה מאוד אני סובל מתופעה מטרידה ומביכה לא פחות. זה צורך דחוף של בליעת רוק. במהלך דיבור עם אנשים או אפילו כשאני לא מדבר אני מרגיש הצטברות רוק בגרון מה שמחייב אותי לבלוע אותו. זה מראה על חוסר ביטחון זה מביך אותי כל פעם מחדש ואני לא יודע מה לעשות. ממה זה יכול לנבוע והאם יש דרך למנוע את זה?

10/05/2015 | 16:53 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

אולי נוזל אחורי, עקב אלרגיה או שינוי אחר בתפקוד רירית האף. הייתי מדבר אם רופא אף אוזן גרון (או אפשר להתחיל עם רופא משפחה).

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)