בעיה ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/03/2015 | 18:24 | מאת: ענבל

אני בת 21 ,לפני כשנה dvt ברגל , אנמיה (אין לי מושג ממה הכדורים פשוט לא עוזרים לי בשום צורה המוגלובין לא עולה על 10 הוא נא תמיד בין 7 ל 9) ,נוטלת טיפול תרופתי קבוע של קלונס 2 מג ,סימבלתא 60 מג ,טופתרים 100 מג ,אמביאן 25 מג ,גלולות סרטז ,וכדורים נגד פצעי אקנה ששחכתי את שמם ,בריאה חוץ מזה התרופות על רקע פסיכיאטרי ) בשלושה שבועות האחרונים אחרי כל דבר שאני אוכלת או שותה אפילו מים אני חייבת לרוץ לשירותים לרוקן צואה ,היא לא יוצאת רכה אלה קשה ולפעמים קצת רכה ,בנוסף הפיפי שלי בצבע חום ברוב שעות היום וזאת למרות שאני שותה ליטר מים בממוצא ליום . נלווים לכך כאבי בטן תחתונה וגב תחתון . אם זה חשוב ,אני מעשנת חשיש באופן כמעט יום-יומי .

02/04/2015 | 13:14 | מאת: ד"ר אריה ליפסקי

ליטר מים ביום לא מספיק. התייבשות יכולה לגרום לעצירות וגם לשתן כהה. לגשת לרופא המטפל לצורך בירור התלונות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)