במקרי חירום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/02/2015 | 21:08 | מאת: ד"ר רביב בנידור

שימו לב במקרי חירום יש לפנות ישירות למיון. עם לא תכנסו מיידית יש לפנות להנהלת בית חולים בדרישה לאישפוז כפוי כי זכויות החולה הנם מיידים ודורשים טיפול מיידי על הבתי חולים בארץ למנוע המתנה ארוכת טווח לטיפול מי שחיכה יותר משעה וחצי מוזמן לתבוע את הנהלת בית חולים על כישלון מערכת הבריאות הארצי. לשאלות יש לפנות למשרד הבריאות או לחילופין להתקשר למוסד לביטוח לאומי האגף להבראה בחסות עורך דין יגאל ששון

22/02/2015 | 22:48 | מאת: ד"ר רביב בנידור

מתנער מהודעה זו ותוכנה שנכתב בשגיאות . מבקש מהנהלת הפורום לבדוק את פרטיה ואת הכותב .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)