שריטה מחתול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/02/2015 | 18:59 | מאת: אלי

ד"ר רביב, שלום הערב ליטפתי חתול רחוב שמגיע לבית הכנסת... לפתע (אולי כמשחק) החתול נתן לי שריטה קלה בגב יד ימין וירד לי מעט דם. שטפתי מיד במים ולאחר 10 דקות הגעתי הביתה וחיטאתי את המקום באלכוהול. האם צריך לגשת לרופא או לקבל חיסון טטנוס ? אודה על תשובתך אלי 052-8001980

15/02/2015 | 18:58 | מאת: ד"ר רביב בנידור

במידה ולא קיבלת טטנוס ב 5 השנים האחרונות אז צריך . לחטא טוב כפי שעשית . במידה ומופיע אודם או הפרשות - לפנות לרופא.

15/02/2015 | 20:17 | מאת: אלי

ד"ר רביב, שלום תודה על התשובה. אכן ניגשתי לביה"ח וקבלתי חיסון טטנוס + כדורי אנטיביוטיקה למניעת זיהום. בברכה. אלי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)