מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/02/2015 | 23:25 | מאת: שרון

מה יכולה להיות הסיבה לחולשה עצומה ..לחץ ועקה בלב אחרי מאמץ או כשחוזרת מהעבודה שיכולה להמשך 3 שעות.בליווי חולשה קשה וסחרחורות היסטוריה רפואית התקפ מלנה לךפני חודש.לא נימצא מימצא בקולונוסקופיה ואנדוסקופיה אך בבדיקות הדם במשך מס חודשים רמת אי esr-wbc-neutro-monocytes-lipaz-ggt -crp-dcuvho ugucrho גבוהים ועוברים את קו טווח הנורמה מעבר לפרמטרים לצד הגבוה בנוסף הברזל על 28 וההמוגלובין על 10.5 אני חלשה מאד מה אני אמורה לבדוק ממה נוסעת החולשה והערכים הגבוהים בדם -

12/02/2015 | 09:43 | מאת: ד"ר רביב בנידור

ייתכן מאוד מהאנמיה . כדאי להעריך גם את הלב ותפקודי התריס בתור צעדים ראשונים .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)