רעידות בכל הגוף (תחושת קור) חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/12/2014 | 23:13 | מאת: תמר

שלום רב. מדי פעם, בדרך כלל בלילה, או במהלך השינה. אני נתקפת באופן פתאומי בגלי קור קשים, רעידות בכל הגוף, חריקת שיניים וצמרמורות קשות. אני מרגישה שטמפ גופי כאילו צונחת עד שאני לא מתכסה מהר בשתי שמיכות (לפחות) הבעיה לא נפתרת! אשמח לדעת ממה זה נובע?

15/12/2014 | 15:45 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כדאי לבדוק חום - האם יש ? ספירת דם , תפקודי תריס והערכת רופא . במידה והכל תקין - האם לחץ למשל ?

29/11/2015 | 22:55 | מאת: סולנג

11/07/2017 | 07:49 | מאת: ליאת

גם לי זה קורה . בדיוק אך שאת.מספרת

18/07/2017 | 01:16 | מאת: אורן לב

גם לי זה קורה, זה ממש פתאומי, למה זה קורה? אגב, אין לי חום אבל כן צמרמורת עם בחילות ונקישת שיניים

28/11/2017 | 21:10 | מאת: חגי

גם לי !! זה קור ה מידיי פעם ממש לא נעים למלחמת

02/12/2017 | 15:37 | מאת: RE: RE: רעידות בכל הגוף (תחושת קור) חריקת שיניים

גם לי זה קורה שנים במיוחד בתקופות מעבר עם עליה של לחץ דם אני מתעוררת באמצע הלילה עם רעידות בכול הגוף לוקחת ואבן להרגעה וגם כדור נוסף ללחץ דם אני רוצה לציין שגם חום הגוף יורד לפעמים עשיתי הרבה בדיקות ולא מצאו לזה פיתרון אני בת 68 וזה כבר 15 שנה מאז שנפסק לי המחזור אני לוקחת 2 כדורים ללחץ דם קבוע והוא בדרך כלל מאוזן אודה אם הרופא יענה לי ואם יש טיפול לזה ושוב תודה לרופא מחכה לתשובה אסתי

16/10/2019 | 21:54 | מאת: טלי

גם לי זה קורה, בשעות הערב, קר מאוד, חריקות שיניים, טמפ' הגוף צונחת ל35.3, דפיקות לב חזקות, מואצות, תכיפות בללכת לשרותים, כובד בכתפיים..זה כמו התקף כזה שעובר אחרי כשעתיים עם סמיכה חמה מאוד, ומים.. חשבתי אולי זה בגלל איזשהו עניין של עיכול קשה.. מישהו מצא כיוון?

20/03/2020 | 12:54 | מאת: [email protected]

טלי האם גילית מה זה?אצלי בדיוק אותו דבר...

19/04/2020 | 08:02 | מאת: בנימין

תקשיבו קרה לי פעם ראשוהב אותו דבר , אני בן אדם שחם לו תמיד , תמיד אני שם 16 מעלות במזגן ישן עם שמיכה דקה ומינימום בגדים , ופתאום הלילה מתוך שינה תפס אותי קור הזויי חריקות שיניים דפיקות לב מואצות הרגשת בחילה ורעידות בידיים ובגוף ,הלכתי לקחת כדור אופטלגין לשים טרנינג ארוך , סוודר , ושמיכה עבה כעבור 10 דקות בערך זה עבר , זה מלחיץ אותי בבקשה אשמח לדעת אם יש פה למישהו תשובה מה זה יכול להיות

27/07/2020 | 11:01 | מאת: אסתי

השאלה עבור אמא שלי, היא בת 86 עם לחץ דם ,סוכרת וגויטר ובשבועות האחרונים מתעוררת באמצע הלילה מתחושת קור עז שתוקף אותה עד כדי חריקת שיניים ורק לאחר שמתכסה בשמיכות נוספות זה עובר. יש לציין שביום היא לא יכולה בלי מזגן על 21 מעלות מרוב חום . מה לעשות? האם נורמלי ? למה פתאום? תודה רבה

23/12/2020 | 21:37 | מאת: יעקב

שיווי משקל לא יציב אני בקושי עומד נופל מצד לצד קשה לי ללכת מהר ממצב הזה שאני נמצא בו וחייב לעלים את זה מפריע לי מציק לא נותן לי מנוחה גם בעבודה מרגיש ליד לא מתפקדת חלשה מאוד לא זזה בקשר לרכישות

17/05/2021 | 23:37 | מאת: נעמי

טלי שלום, אני גם סובלת מהתקפי קור כמו שאת מתארת, אצלי זה התחיל בגיל 38 כ13 שנים. עם הזמן שמתי לב שזה קורה לי לפני מחזור. זה ממש סיוט!

21/01/2023 | 20:41 | מאת: שרה קורנבלום

לבעלי כבר קרה כמה פעמים שסבל מקור בלתי מוסבר ורעידות בכל הגוף. לאחר שכיסיתי אותו בשמיכות והפעלתי חימום . הרעידות פסקו. ואז התחילו הקאות ושלשולים וגם אובדן הכרה. שהיגענו עשו לו את כל הבדיקות דם שתן סוכר לב וסיטי ראש.עשינו גם בדיקות אצל גסטרו ופשוט לא מוצאים את הסיבה שזה קורה. קצת מפחיד כי זה לא צפוי. אשמח לקבל איזו תגוגה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)