שיעול בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/10/2014 | 05:03 | מאת: טל

שלום אני בשבוע 10 להריון , לפני כמה ימים חליתי.. כאבי גרון אוזניים סתומןת נזלת ( אין חום) ועכשיו התחיל שיעול ממש מטריד במיוחד בשעות הערב לילה.. התור שלי לרופא משפחה רק עוד יומיים ובנתיים אני מאוד סובלת מה ניתן לעשות ? האם זה מזיק לעובר?

25/10/2014 | 13:27 | מאת: ד"ר רביב בנידור

אם זה רק שיעול ללא מצב של זיהום חמור בגוף [ אלח דם ] - זה לא מסוכן לעובר .למרבה הצער את רוב התרופות אסור לך לקחת . ניתן לקחת סירן לכיוח . מתסכל מאוד . ניתן לפנות למוקד הפתוח בסוף שבוע - עדיף למוקד עם רופאים רציניים , לצערי יש כאלו ללא .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)