עקיצות כואבות וצורבות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

19/10/2014 | 08:06 | מאת: דינה

סובלת מעקיצות כואבות וצורבות. בהתחלה אין סימן לעקיצה, היא צורבת מאוד ורק למחרת מופיע אודם מגרד ביותר. העקיצה יכולה לכאוב כמו כוויה מספר ימים וכל המקום כואב ומגרד מאוד. אין סימן לגורם העוקץ. קורה בכל שעות היום, בבית ובגינה. משתמשת במשחות שונות גם עם סטרואידים אולם, הן אינן עוזרות. מה ניתן לעשות? אני גרה באזור השרון. תודה דינה

19/10/2014 | 18:16 | מאת: ד"ר רביב בנידור

לנסות לזהות את מוקד העקיצה. האם בבגדים ? להראות לרופא - האם לא מדובר בעקיצות אלא בתגובה אלרגית למשל ? אפשרות לסקביאס ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)