בעיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2014 | 19:37 | מאת: ארז

ד"ר שלום רב אני כדורגלן מזה עשרות שנים לאחרונה חלה אצלי תופעה כאשר אני במשחק או אימון ואני מבצע פעילות אינטנסיבית אני רואה קצת מטושטש ומתאמץ מאוד בראייה סוג של לחץ בעיניים(לא משהו קיצוני) .. יש להבין שזה קורה מדי פעם ולא תמיד אבל אין לי שום כיוון מדוע זה קורה.. האם יכול לנבוע מחוסר נוזלים או מזון האם יכול לנבוע ממאמץ של העיניים לפני המשחק כגון טלפון או מחשב זמן רב.. מה ניתן לעשות תודה רבה וחג שמח

16/10/2014 | 08:24 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כדאי להבדק על ידי רופא עיניים , אך ליתר בטחון , לאור הקשר למאמץ , לבצע גם אקו לב ומבחן מאמץ [ ייתכן ואתה ממילא מבצע באופן שגרתי כחלק מהדרישות לספורטאי ] .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)