אמביאן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/10/2014 | 08:15 | מאת: ליאור

חג שמח האם אמביאן 12.5 מ"ג, בשימוש קבוע, גורם להתמכרות? הרופאה שרשמה לי המרשם שמפאת גילי הצעיר יחסית (30) (עקב בעיות להירדם, כבר בערך שנתיים), טענה שזה כדור שאינו ממכר באופן וודאי. ואפשר לקחת כל יום בלי סכנה כמו הבנדוזיאפינים שגורמים לסבילות האם על סמל נסיונך בלבד זה נכון? תודה מראש

15/10/2014 | 14:01 | מאת: ד"ר רביב בנידור

למיטב ידיעתי , ויש להדגיש שממש איני מומחה בתחום , גם לאמביאן ניתן לפתח סבילות . מאידך , יש לזכור שכדורי שינה הם תרופת איכות חיים : אם איכות חייך ירודה בשל חוסר שינה ועייפות ואין בידך אפשרות אחרת , אז אין מנוס משימוש בהם . אם אתה מסתדר בלעדיהם באיכות חיים טובה , אז מן הסתם אינך זקוק להם ואין מה לקחת .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)