כלבת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/10/2014 | 20:13 | מאת: דניאל

אני נער בן 16, היה לי חיכוך מסוים עם כלב, בכול מקרה בסופו קיבלתי חיסוני כלבת, אני בחיסון ה -3 מתוך ה -4. ויש לי שאלה דחופה מאוד, אני ''אוננתי'', תוך כדי החיסונים כמובן, וחשבתי שאולי הנגיף היה מצוי אצלי ברוק, ואז הוא נכנס לי לאיבר המין? זה אפשרי? ואם הוא נכנס לי דרך רירית איבר המין, אם יש לי נוגדנים מהחיסונים הם ''יתגברו'', על הנגיף גם אם הוא בא מרירית השופכה? או שהנוגדנים לא יזהו אותו (סתם מעלה תרחיש יחסית הזוי שקרה לי, אני שואל אותך בתור מומחה)

14/10/2014 | 20:43 | מאת: ד"ר רביב בנידור

הסר דאגה מליבך .

14/10/2014 | 21:48 | מאת: דניאל

אבל לא עניתה לי על השאלות עצמם. אני פשוט מפחד שזה נכנס לי דרך השופכה / איבר המין (הנגיף) ואז הגוף לא יאתר אותו (הנוגדנים מהחיסון)... גם אם הוא הגיע משם, הגוף יאתר ו ''ישמיד'', אותו?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)