אנא ממך עזור לי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/10/2014 | 13:31 | מאת: אלון

אני אוננתי כמה פעמים ביום וכואב לי עכשיו נורא האיבר מין זה נורמלי? פשוט אף פעם לא כאב לי ככה והוא לא מצליח לעמוד עכשיו האם זה תופעה נורמלית? שמעתי שאפשר לשבור את הפין ואני חושש שאולי אוננתי חזק מידי? :(

10/10/2014 | 15:43 | מאת: ד"ר רביב בנידור

התיאור הקלאסי של שבר בפין הוא כאב פתאומי תוך כדי פעילות - בדרך כלל מינית - והאיבר מתנפח ומשנה את צבעו . איני יכול לומר לך לכן האם יש לך שבר או לא מבלי לראות .אם לא הייתה חבלה לפין אז פחות סביר. לאחר פעילות מינית אינטנסטיבית ושפיכות מרובות יש "עייפות" של שרירים, כולל איבר המין.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)