אנמיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/09/2014 | 13:50 | מאת: צעירה

אני אנמית משנת 2011 ,המוגלובין שלי 10.2 ועולה רק עד 10.8 ולא יותר מזה גם כשטופלטי עי כדורים . בבדיקות דם האחרונות הלימפוציטים אטיפיים היו 4 שהרופאת משפחה אמרה שזה גבוה . אני סןבלת מקרישיות יתר מסיבה רפואית לא ברורה ,מטופלת בקומדין והinr שלי בכלל לא מאוזן .עשיתי בדיקה לצילאק אך היא יצאה שלילית .ממה יכול להיות האנמיה ?

27/09/2014 | 17:08 | מאת: ד"ר רביב בנידור

מאין ספור סיבות שקצרה היריעה מלפרטן כאן ומבלי להכיר אותך - החל מחסר ברזל ומאפייני המוגלובין גנטיים , לפעמים עדתיים, ועד חסרים תזונתיים אחרים , בעיות לשד עצם ובעיות נוספות . נושא בירור אנמיה הוא נושא מורכב וארוך .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)