חבלת ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/09/2014 | 10:21 | מאת: אתי

ביום שני בצהרים הופל בטעות על ראשי מאוורר שצנח ישר על החלק השמאלי של ראשי באותו רגע היתי בהלם ולא חשתי כאב מיוחד קצת בקצה המצח לכיוון הראש אך הרגשתי עיפות יתר ורציתי רק לישון למחרת קמתי עם ערפול בעינים נגשתי לרופא עינים שערך בדיקה מקיפה ואמר שהכל בסדר ביום רביעי היתי אצל רופא המשפחה שלי מכיון שחשתי בעיפות יתר וחולשה וכאבים קלים בחלק השמאלי של הראש טען שהכל בסדר שזה יעבור. בצהרים הרגשתי שיש לי חום ביום חמישי חום וכבר הכאבים התגברו בצד הראש ומעין זרמים שאני מרגישה בראש מידי פעם עיפות מרובה כל הזמן מרגע היקיצה חום נמוך ובלילה הקאתי את נשמתי יש לי כאבים בעורף בצד השמאלי לכיון הגב האם לגשת למיון?

20/09/2014 | 17:00 | מאת: ד"ר רביב בנידור

על פניו צריך ללכת למיון , יבוצע סיטי שכנראה ולתקוותי יהיה תקין ותשוחררי לביתך , אך לפי תיאורך אין מנוס . כדאי לתאם עם קופת החולים התחיבות לפני הפנייה - דרך מוקד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)