לדוקטור רביב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

16/09/2014 | 19:53 | מאת: ליאור

דוקטור שלום שאלתי אותך בעבר אבל היות ולא מצאו שום דבר בבדיקה הנוירלוגית אשמח לשאול שוב.. מזה כשנה, קורה לי לעיתים (לא מאוד רחוקות, זה נהיה תכוף יותר) שאני פתאום מרגישה כמו משהו שזוחל בתוך העור, בעיקר ברגליים (לא כפות הרגליים אבל מהקרסולעד הירך) בשתי הרגליים ולאחרונה זה גם בידיים. זאת תחושה נוראית ומפחידה.. כאילו משהו שזוחל מתחת לעור וזה יכול להמשך גם יותר מכמה דקות.. אני רוצה לציין שזה לא נפשי לדעתי כי לקתי כדורי הרגע חזקים על מנת לשלול שזה מחרדה וזה קרה לי גם תחת השפעה חזקה של קלונקס. הלכתי לנורולוגית שעשתה לי בדיקה רגילה שעושים ולא מצאה כלום וגם לא שלחה אותי לבדיקה נוספת.. מה זה יכול להיות?...כשזה תוקף זה נורא מפחיד.. איזה בדיקות אתה ממלית לי לעשות? לא אכפת לי גם לגשת לנורילוג באופן פרטי העיקר שיישקחו אותי ברצינות..תודה

17/09/2014 | 08:50 | מאת: ד"ר רביב בנידור

שה לאמר , לעיתים לא מוצאים כלום . ניתן לבצע רמות B12, EMG לגפיים [ ניתן גם דרך רופא משפחה ] וחוות דעת נוירולוגית חוזרת .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)