אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/09/2014 | 15:55 | מאת: קים

אני אלרגית לכדור שינה בשם זודורם . רק הרופאת משפחה שלי יודעת שאני אלרגית אליו למרות שזה רשום בתיק רפואי שלי באלרגיה לתרופות ,בעיה שאני צריכה מרשם לכדור הזה הזאלה אם ייתנו לי מרשם לכדור זה למרות שאני אלרגית ? האלרגיה מתבטאת בכך שפעם אחת נתנו לי אותו באשפוז באחת הפנימיות בבית חולים ואיבדתי את ההכרה לחצי שעה לא הגבתי לכלום רק אחר כך לכאב ,וכשהתעוררתי לא זיהיתי אף אחד שהיה על ידי אפילו את אבא שלי ובבכי מטורף . הבעיה שאחר כך הוא עזר לי להירדם . אני עכשיו לוקחת אמביאן והגעתי כבר למינון של 62.5 מג ללילה בלי שהוא יעזור לי בכלל . אני את הזודורם ייתנו לי מרשם למרות שאני אלרגית ?

09/09/2014 | 16:26 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כנראה שלא . אם כי לציין כי התיאור של התגובה שלך לא ממש מתאים לאלרגיה .

09/09/2014 | 18:57 | מאת: קים

אז למה הוא כן מתאים ?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)