לחץ וכאב בחזה ושיעול עם ליחה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/09/2014 | 21:45 | מאת: יבגני

שלום, אבי בן 51, מעשן משנות ה20 לחייו, חזר מארה"ב לפני 3 שבועות. ביום שחזר אחרי טיסה ארוכה במהלך הנסיעה הביתה ברכב חש ברע, כאב/לחץ בחזה ושיעול כבד עם ליחה, והיו עוד 2-3 התקפים קלים דומים ולאחר מכן נרגע. לפני כיומיים החל שוב אותו הדבר, היום היה לו התקף דיי כבד וחש ממש ברע כשעתיים אבל שוב נרגע. אין הסטוריה של מחלות לב, בריא בדרך כלל. יכול להיות תסחיף ריאתי ? כיצד לפעול ? קבעתי רופא משפחה ליום ראשון. האם לקחת אותו למיון עכשיו?מחר ? לא לדאוג ?

06/09/2014 | 16:36 | מאת: ד"ר רביב בנידור

יכול להיות, כמו גם מסיבות רבות אחרות . התקפי שיעול עם כאב בחזה במעשן הם בדרך כלל מסיבות אחרות , אך בהחלט יכול להיות . קשה לי לאמר מעבר לכך באינטרנט .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)